فروش رزین پلی استر با قیمت عمده - صنعت گستر رزین‌کار

logo

انواع رزین پلی استر و کاربرد آن

انواع رزین پلی استر و کاربرد آن

انواع رزین پلی استر و کاربرد آن

رزین‌ها به عنوان یکی از محصولات شیمیایی پرکاربرد در زندگی روزمره انسان‌ها، در صنایع بسیاری مورد استفاده قرار می‌گیرند. انواع رزین پلی استر دارای ترکیبات شیمیایی شامل موادی هستند که در فرآیند پخت و پز ساخته می‌شوند و از روغن‌ها و روش‌های اکسیداسیون مختلف به دست می‌آیند.

رزین‌ها دارای خواص فیزیکی و شیمیایی منحصر بفردی هستند که آنها را جایگزین بسیاری از مواد دیگر در برخی از صنایع مانند صنایع خودروسازی، روکش‌های بتنی، رنگ‌ها و رنگ‌های حرارتی، انواع چسب‌ها و… می‌کند.

در این مقاله، انواع رزین پلی استر و کاربرد آنها را شناخته و به بررسی کاربردهای آنها در صنایع مختلف پرداخته خواهد شد. همچنین، این مطالب برای علاقه‌مندان به شیمی و دانشجویان رشته شیمی مفید خواهد بود.

رزین ها معمولاً مواد چسبناکی هستند که از طریق فرآیند پخت به پلیمرهای سفت تبدیل می شوند. رزین ها به طور طبیعی وجود دارند اما امروزه اغلب به صورت مصنوعی ساخته می شوند. برخی از رزین های مصنوعی خواصی مشابه با رزین های گیاهی طبیعی دارند، اما بسیاری از آنها بسیار متفاوت هستند.

 

رزین های مصنوعی دارای چندین کلاس هستند. برخی از آنها با استری کردن ترکیبات آلی ساخته می شوند. برخی از رزین‌ها بیشتر شبیه پلاستیک‌های ترموست هستند که در آن‌ها اصطلاح “رزین” به آرامی برای واکنش دهنده یا محصول یا هر دو به کار می‌رود. اصطلاح “رزین” ممکن است برای یکی از دو مونومر در یک کوپلیمر به کار رود که دیگری “سخت کننده” نامیده می شود. انواع رزین و کاربرد آنها

برای پلاستیک های ترموست که فقط یک مونومر دارند، تنها ترکیب مونومر “رزین” نامیده می شود. به عنوان مثال، متیل متاکریلات مایع به طور کلی زمانی که در حالت مایع یا چسبناک باشد قبل از پلیمریزه شدن ، “رزین” یا ” رزین ریخته گری ” نامیده می شود. پلی متیل متاکریلات بعدی اغلب به شیشه اکریلیک یا فقط اکریلیک تغییر نام داده می شود. برخی از رزین ها نیز در چاپ سه بعدی استفاده می شوند.

انواع رزین پلی استر و کاربرد آنها

این مقاله به بررسی 12 نوع مختلف انواع رزین ها و کاربرد آنها می پردازد.

رزین پلی استر

رزین های پلی استر از واکنش اسیدهای آلی دوبازیک و الکل های پلی هیدریک به وجود می آیند. آنها بسیار انعطاف پذیر هستند و در برابر حرارت، مواد شیمیایی و شعله مقاومت عالی دارند. آنها معمولا کم هزینه هستند. آنها برای ساخت و ساز، ورقه ، تعمیر خودکار پرکننده ها، چوب اسکی، میله های ماهیگیری، اجزای هواپیما و کشتی، پوشش ها، لوازم تزئینی و بطری ها استفاده می شوند.

شما می‌توانید از بازرگانی صنعت گستر که تامین کننده رزین پلی استر ارتوفتالیک به صورت حرفه ایی می‌باشد محصولات خود را خریداری کنید.

رزین های فنولیک

رزین های فنولیک نوعی رزین ترموست هستند. آنها قوی، مقاوم در برابر حرارت و ضربه هستند و مقاومت بالایی در برابر خوردگی شیمیایی و نفوذ رطوبت دارند. رزین های فنلی به راحتی ماشین کاری می شوند. آنها برای اشباع رزین ، لنت ترمز، اجزای الکتریکی، ورقه، چسب های سیمان، چسب های باند شده و قالب ها استفاده می شوند.

رزین های آلکیدی

رزین‌های آلکیدی ، رزین‌های پلی استر ترموپلاستیک هستند که از گرم کردن الکل‌های پلی‌هیدریک با اسیدهای پلی‌بازیک ایجاد می‌شوند. آنها خواص الکتریکی و حرارتی عالی و مقاومت شیمیایی خوبی دارند. آنها کم هزینه هستند و برای عایق های الکتریکی، قطعات الکترونیکی، پرکننده های بتونه و رنگ استفاده می شوند.

رزین های پلی کربنات

رزین های پلی کربنات ترموپلاستیک هایی هستند که عموماً از بیسفنول A و فسژن تولید می شوند. دارای ضریب شکست بالا، پایداری ابعادی الکتریکی و حرارتی، مقاومت در برابر لکه شدن و مقاومت در برابر فیلتراسیون هستند. آنها برای جایگزینی فلزات، کلاه ایمنی، لنزها، قطعات الکتریکی، فیلم عکاسی و عایق ها استفاده می شوند.

انواع رزین ها و کاربرد آنها

رزین های پلی آمید

رزین های پلی آمیدی حاوی یک گروه آمید به عنوان بخشی تکرار شونده از زنجیره های مولکولی خود هستند. آنها به راحتی قالب گیری، قوی و مقاوم و سبک وزن هستند. ضریب اصطکاک پایینی دارند و در برابر سایش و مواد شیمیایی مقاوم هستند. آنها برای یاتاقان های بدون روغن کاری، الیاف، چرخ دنده ها، بخیه ها، لاستیک ها، بند ساعت، بسته بندی و بطری ها استفاده می شوند.

رزین های پلی اورتان

رزین های پلی اورتان کوپلیمرهایی هستند که از اجزای پلی ال و ایزوسیانات تشکیل شده اند. آنها هنگام ترکیب با رزین های دیگر بسیار متنوع هستند و خاصیت ارتجاعی فیلم و چسبندگی بالایی به زیرلایه ها دارند. رزین های پلی اورتان نیز تعادل خوبی در ازدیاد طول و سختی دارند. از آنها برای عایق، الاستومرها، چسب ها و آسترهای فوم برای لباس استفاده می شود.

رزین های سیلیکونی

رزین های سیلیکونی قبلاً با سیلیکات سدیم و کلروسیلان های مختلف ایجاد می شدند، اما اکنون اغلب با تترااتوکسی سیلان یا اتیل پلی سیلیکات کمتر واکنش پذیر و چندین دی سیلوکسان تشکیل می شوند. پایداری حرارتی و اکسیداتیو خوبی دارند و انعطاف پذیر و آب گریز هستند. رزین های سیلیکونی به دلیل ساختار شبکه ای سه بعدی خود لایه های سختی را تشکیل می دهند. آنها برای لاستیک، ورقه ها، رزین های کپسول دار، کف زدا و کاربردهای مقاوم در برابر آب استفاده می شوند.

رزین های اپوکسی

رزین های اپوکسی که پلی اپوکسیدها نیز نامیده می شوند، نوعی از پیش پلیمرها و پلیمرهای واکنش پذیر هستند که حاوی گروه های اپوکسید هستند. آنها دارای مقاومت شیمیایی و حرارتی عالی و خاصیت چسبندگی قوی هستند. آنها برای لمینت ها، چسب ها، کفپوش ها، آسترها، پروانه ها و پوشش های سطحی استفاده می شوند.

رزین های پلی اتیلن

رزین های پلی اتیلن رایج ترین نوع رزین هستند که سالانه بیش از 100 میلیون تن تولید می شود. آنها دارای مقاومت شیمیایی و بخار یا رطوبت قوی و درجه بالایی از انعطاف پذیری هستند. آنها برای بسته بندی لمینت ها و فیلم ها، ظروف، عایق کابل، پوشش ها، اسباب بازی ها، قالب ها، آسترها و لوله ها استفاده می شوند.

رزین های اکریلیک

رزین های اکریلیک مواد پلاستیکی گرمانرم یا گرما سختی هستند که از اسید اکریلیک، متاکریلیک اسید یا سایر ترکیبات مرتبط ایجاد می شوند. آنها شفاف و با استحکام کششی خوب هستند. رزین های اکریلیک در برابر ضربه و UV مقاوم هستند. از آنها برای پانل های ساختاری و تزئینی، چسب ها، الاستومرها، پوشش ها، تابلوها و کاشی های شفاف استفاده می شود.

رزین های پلی استایرن

رزین های پلی استایرن پلیمرهای هیدروکربنی آروماتیک هستند که از مونومر استایرن ساخته می شوند. آنها ارزان هستند و تولید آنها آسان است و در برابر اسیدها، قلیاها و نمک ها مقاومت عالی دارند. رزین های پلی استایرن نیز شفافیت و انعطاف پذیری خوبی دارند. آنها برای عایق، لوله ها، فوم ها، برج های خنک کننده، لاستیک، ابزارآلات خودرو و داشبورد استفاده می شوند.

رزین های پلی پروپیلن

رزین های پلی پروپیلن نوعی رزین پلیمری ترموپلاستیک هستند که حاوی BPA نیستند. آنها بی رنگ و بی مزه، با چگالی کم و مقاومت در برابر حرارت خوب هستند. آنها را می توان استریل کرد، بنابراین اغلب با تجهیزات پزشکی استفاده می شود. رزین های پلی پروپیلن نیز مقاومت شیمیایی خوبی دارند. آنها برای اسباب بازی ها، قطعات الکترونیکی، لوله های تولید، الیاف و رشته ها و پوشش ها استفاده می شوند.

رزین های ارتوفتالیک

کامپوزیت پلی استر فایبرگلاس و ارتوفتالیک که با استایرن پخت شده است در اتوکلاو فولاد ضد زنگ آزمایشگاهی در پنج دمای بین 300 تا 700 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه توسط تورس و همکارانش پیرولیز شده است.کامپوزیت حاوی 50 درصد وزنی فیلر کربنات کلسیم نیز بود. وزن مایع و گاز حاصل از تجزیه در اثر حرارت تقریباً برابر با وزن ماده پلی استر گرماسخت پیرولیز شده بود.فیبر شیشه ای بازیابی شده توسط یک لایه سیاه پوشیده شده بود که مقدار کل آن حدود 3 درصد وزنی بود.ویژگی معطر مایع تجزیه در اثر حرارت آلی با ترکیبات پلیمری کامپوزیت مطابقت دارد.بیش از 90 درصد وزنی محصولات گازی – همانطور که از پلی استر معطر انتظار می رود-اکسید کربن بودند.

خلاصه

این مقاله درکی از انواع رزین و کاربرد آنها را ارائه می کند. برای اطلاعات بیشتر در مورد محصولات مرتبط، با ما تماس بگیرید.

اشتراک گذاری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اشتراک گذاری در
https://sanatrezin.com/?p=4915
لینک کپی شد
تماس با ما